Hoe werkt een SteamStory Kledingstomer?

How does a SteamStory steamer work?
Hoe werkt een SteamStory Kledingstomers
De SteamStory Kledingstomers werken door water te verwarmen totdat het stoom wordt. Deze hete stoom wordt vervolgens met behulp van een innovatieve stoommondstuk op stoffen aangebracht om rimpels en vouwen te elimineren, terwijl ook bacteriën en onaangename geuren worden verwijderd.

Hoe gebruik je een Steamstory kledingstomer?

Stap 1: Vul het waterreservoir en sluit de stomer aan

Het is het beste om gedestilleerd water te gebruiken. Bij Steamstory-stomers draai je het waterreservoir van de stomer, open je de dop, vul je het met water, zorg je ervoor dat het goed is afgesloten en sluit je de dop stevig. Druk op de aan/uit-knop op het aanraakscherm, het LED-licht gaat aan en de stomer begint op te warmen. Klaar voor gebruik binnen 25 seconden.

Stap 2: Hang je kledingstuk aan een hanger

De meest voorkomende methode is om je kledingstuk op een hanger te plaatsen. Zoek een plek waar je het kledingstuk comfortabel kunt ophangen, in de buurt van een stopcontact. Een haak, douchestang of gordijnroede voldoet.

Stap 3: Houd de onderkant van het kledingstuk vast

Voor een professioneel resultaat, houd de onderste zoom van het kledingstuk vast en rek de stof voorzichtig uit tijdens het stomen. Dit helpt bij het verwijderen van hardnekkige rimpels. Vergeet niet de meegeleverde stoomhandschoen te dragen voor veiligheid en gemak!

Stap 4: Breng het mondstuk aan op de stof

Bij Steamstory-stomers druk je op de stoomknop om stoom vrij te geven. Zodra de stomer stoom produceert, beweeg je deze in alle richtingen over de stof, van boven naar beneden of zijwaarts. Het is essentieel om het mondstuk tegen de stof te houden.

Pro-tip: Probeer van binnenuit te stomen

Dit is een effectieve techniek om rimpels te verwijderen bij overhemden met knopen, bloezen, T-shirts en soortgelijke kledingstukken. Door van binnenuit te stomen, kun je de rimpels zien terwijl je stoom aanbrengt.